lauantai 31. tammikuuta 2015

Kankaiset servetit

Olin tänään äitini kanssa ompelemassa hääjuhlamme varten kankaisia servettejä. Täällä löytyy postaus, jossa kerroin kankaiden valinnasta. Nyttemmin olen kirinyt vauhtia myös servettirenkaiden virkkaamisessa, jotka tosiaan ovat myös osaltaan omaa käsialaa. Virkkausapuna on toiminut myös K-kaaso. Servetit ovat nyt kuitenkin yhdessä äidin kanssa tehty. Tänään tuli noin puolet valmiiksi ja jatkanemme hommaa hiihtolomalla.:) Palapelin kuvan olen painanut Finnstamperin palapeli-leimasimella. Hyvältä näyttää lopputulos, vaikka itse sanonkin!:)

torstai 29. tammikuuta 2015

Ruokajuomat häihin

Hyvät kanssamorsiot! Sekä jo häänsä juhlineet!
Pyytäisin nyt apua viinien valinnassa häihin. Pidämme Sulhon kanssa erityisesti tietynlaisista punaviineistä, niitä sen enempää tuntematta kuin mitä makuhermomme meille kertovat. Sen mukaan ei kuitenkaan voi viinejä häihin valita, yhtä paljon kuin on vieraita, on makuja. Eli tarvittaisiin nyt vinkkejä sellaisiin sekä puna- että valkoviineihin, jotka uppoavat mahdollisimman monelle ruuan kanssa. Kommentoikaa siis ihmeessä, mitä merkkejä häihinne tulee/tuli niin saisimme osviittaa hieman niistä. Valitsemme niistä sitten mahdollisesti pari hyvää molempia ja kun pidän kaasoille illan helmikuussa ja ajattelin, että maisteltaisiin niistä sitten parhaat.:)

maanantai 26. tammikuuta 2015

Sukunimi ja avioehto

Minulle on ollut alusta asti jotenkin selvää, että haluan ottaa Sulhon sukunimen naimisiinmenon myötä. Asiasta kuitenkin keskusteltiin viime vuoden puolella ja kysyin Sulholta ihan, että onko hänellä mitään asiaa vastaan. Ei ollut. Päinvastoin, hän oli hyvin otettu ajatuksesta. Täällä voi tutustua siihen, kuinka asia tapahtuu käytännössä. Jotenkin yhteenkuuluvuuden tunnetta tuo lisää vielä juuri se, että meille tulee samat nimikirjaimet muutoksen jälkeen.♥
Toinen asia, mitä ei ihan yhdellä mietinnällä ole puhuttu läpi, on avioehto. Tehdäänkö sitä? Miksi tehdään? Tarvitaanko sitä? Vaikka morsiolla ja sulhasella ei olisikaan maallista omaisuutta juuri tällä hetkellä, voi sitä perintöjen muodossa tulla. Ihan näin fiktiivisesti ajateltuna. Toiset taas ajattelevat, että tässähän nyt ollaan hamaan loppuun asti, ei me sellaisia tarvita. Ei sillä ettenkö uskoisi suhteemme kestävän, mutta mielestäni avioehto on nykypäivänä puhdasta realismia. Avioehdon tekemisen voi toki hoitaa avioliiton solmimisen jälkeenkin, jos sitä haluaa miettiä rauhassa häiden hössötysten jälkeen. Mm. Maistraatin sivuilta löytyy tietoa aiheesta.
Mites kanssamorsiot, vaihtuuko teillä nimi ja oletteko puhuneet avioehdosta?

lauantai 24. tammikuuta 2015

Tampereen häämessujen (Tamperetalo) arvonnan voittajat

Arvoin tänään vihdoin liput. En siis ole unohtanut, aikaa ei vain ole löytynyt aiemmin. Voittajat ovat aatu ja Waferinax. Onnittelut voittajille ja hauskaa messuilua! :) (Voittajiin olen ottanut yhteyttä sähköpostitse.)

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Suomen häämessut Tampereella

Kävimme eilen Sulhon kanssa Suomen häämessuilla (www.suomenhaamessut.fi). Lähdimme liikenteeseen vasta kahden jälkeen, mutta ehdimme hienosti kiertää kaikki pisteet ja näimme klo16 muotinäytöksenkin. Esillä oli todella upeita ja toinen toistaan kauniimpia hääpukuja. Malleilla oli persoonallinen tapansa kantaa pukujaan ja Jopoilla ajelu oli hauska lisä miesten liikkuessa catwalkilla.
Tervehdin kädestä pitäen Pirteän paketin Katria, ja mukaan hänen pisteeltään tarttui karkkikauhat meidän karkkibuffaa varten. Oli mukavaa tavata ihan livenä.:)
Häidemme musiikkipuoli on ollut vielä hakusessa, mutta tullessamme Aki Koon pisteelle, saimme kattavan esittelyn hänen trubaduurin taidoistaan. Lupasimme miettiä messutarjousta ja tänään sitten sovimme homman valmiiksi sähköpostitse. Eli ei turha reissu ollut ollenkaan!:)

torstai 8. tammikuuta 2015

Kakkukoriste...

...ja vielä virallisesti hyvää uutta vuotta 2015! On muuten meidän häävuosi. Hih, rupes jo jännittämään kun vuosi vaihtu. Jännitys lienee katossa kesän kynnyksellä myöhemmin kun joka viikonloppu "pitää kytätä" polttareiden alkamista. Huh, Sulho parka kun joutuu kestämään mun hermoiluja. No juu, eiköhän kaikki hyvin suju, siitä ei ole kyse vaan siitä etten jaksa odottaa asioiden tapahtumista.:)
Mutta aiheesta kakkukoristeeseen. Tilasimme siis lopulta koristeen mittatilaustyönä täältä. En julkaise koristetta vielä, jääköön ehkä myöhemmäksi. Ihana ja henkilökohtainen siitä meille joka tapauksessa tuli. Kiitokset Caisanni!

tiistai 6. tammikuuta 2015

Tampereen häämessut 7.-8.2.2015 - Tamperetalo

Tampereella järjestetään Suomen häämessujen lisäksi varsinaiset Tampereen häämessut. Tapahtumapaikkana on Tamperetalo ja ajankohtana 7.-8.2.2015. Täältä löytyy myös heidän Facebook-sivunsa.
Tampereen Häämessuja on järjestetty jo vuodesta 1994 ja tänäkin vuonna Tampere-Talon valloittaa yli 130 näytteilleasettajaa, tanssiva muotinäytös ja toisen kerroksen Sopraano-salin valloittava Jotain Käytettyä.
Nyt olenkin saanut kunnian arpoa kaksi kahden hengen lippupakettia kyseisille messuille. Osallistua voi kommentoimalla mitä menette messuille katsomaan ja kenen kanssa ja jättämällä mukaan toimivan s-postiosoitteen, jotta tavoitan voittajat. Osallistua voi 20.1.2015 asti. Onnea arvontaan!:)

torstai 1. tammikuuta 2015

Suomen Häämessujen lippujen arvontavoittajat

Laitan tähän vielä esille kaikkien Suomen Häämessujen lippupakettien voittajat. Vastaattehan sähköpostiin piakoin niin saan lähetettyä liput teille. Mikäli vastausta ei kuulu, joudun arpomaan liput uudelleen.  Onnea voittajille!:)
1.arvontavoitto: Pilvi Kivinen (odotan vastausta yhteydenottooni) EDIT 8.1:Arvoin liput uudelleen koska voittaja ei ole vastannut sähköpostiviestiini. Uuden arvonnan myötä voittaja on INKA P. Onnea! (Liput lähetetty)
2.arvontavoitto: Tiramisuheidi (liput lähetetty)
3.arvontavoitto: taruvilen@luukku.com (liput lähetetty)